NetLogic Cloud

Shared hosting

Zašto da se odlučite za NetLogic hosting?

NVMe Basic

NVMe Advance

NVMe Premium

Karakteristike Hosting paketa

3.800,00

rsd

5.300,00

rsd

6.800,00

rsd

NVMe Basic

NVMe Advance

NVMe Premium

Karakteristike Hosting paketa

5.300,00

rsd

3.800,00

rsd

6.800,00

rsd

NVMe Basic

NVMe Advance

NVMe Premium

Karakteristike Hosting paketa

6.800,00

rsd

5.300,00

rsd

3.800,00

rsd

WordPress hosting

Netlogic u ponudi ima WordPress hosting pakete koji uključuje interfejs za lako instaliranje, konfigurisanje i upravljanje WordPress sajtovima.

Instalacija i upravljanje

Pravljenje web sajta uz jednostavnu konfiguraciju WordPress-a. Dobijate instalirane teme kao i dodadatke koji se mogu lako iskoristiti za pravljenje sajta na osnovu vaših potreba.

Upravljanje vašim WordPress web sajtovima kroz jednostavnu web konzolu. WordPress Toolkit pokazuje i bezbednosni status i potrebna ažuriranja kao i najčešće korišćene features-e.

Lako korišćenje

Netlogic WordPress hosting paketi su stvoreni na osnovu potreba korisnika i jadnostavni za korišćenje.

Dostupni dodaci za vaše teme, postavite razvojno okruženjem aktivacija režima održavanja, upravljajte otklanjanjanjem grešaka i sve to uz pomoć jedne konzole i web interfejsa.

Sigurnost i bezbednost

Sajt će biti zaštićen od standardnih propusta, uz mogućnost instalacije sigurnosnih zakrpa za WordPress. 24/7 je aktivan sistem bezbednosti koji uključuje prepoznavanje i uklanjanje zlonamernog koda, kao i sprečavanje neovlašćenog pristupa upravljačkoj konzoli WordPress-a.

WordPress Toolkit zaštitom (Automatic Hardening), SSL sertifikatom, Smart Update-om, svakodnevnim backup-om,i drugima vrstama zaštite koje su vam potrebne i dostupne na upit, vaša WordPress web prezentacija će biti bezbedna i zaštićena.

Teme i dodaci

Pregledajte kolekciju prilagodljivih tema za WordPress koje vam nudimo i odaberite onu koja najviše odgovara vašem poslovanju.

Veliki broj dodataka za WordPress koji su vam dostupni pomoćiće da napravite web sajt bolji od konkurencije. Instalirajte komplet dodataka za vaš postojeći WordPress web sajt.

Zanima vas neka od naših usluga?

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.