O nama

Zadovoljstvo korisnika na prvom mestu

Netlogic je nastao 2009. godine u Beogradu sa ciljem da kompanijama u Srbiji pruži integrisani ICT servis, kao i napredne IP managed service.  

Netlogic je fokusiran na zadovoljstvo korisnika i na isporuku najkvalitetnijih ICT servisa.

Naša ponuda je jednostavna, transparentna i orijentisana prema Vašim potrebama.

Kvalitet i pouzdanost su zagarantovani našim dugogodišnjim iskustvom, posvećenim i stručnim timom sa profesionalnim odnosom, što može potvrditi veliki broj zadovoljnih korisnika.

U skladu sa navedenim takođe želimo da istaknemo da smo u mogućnosti da klijentima ponudimo potpun SLA uz Ugovor, odnosno Sertifikat garancije kvaliteta naših usluga kojim se definišu finansijski penali u slučaju neispunjenja tehničkih uslova iz ugovora sa naše strane.

Od prvog dana svog poslovanja poštujemo visoke tehničko-tehnološke standarde, nastojeći da unapredimo svoje servise i prilagodimo ih potrebama svojih korisnika.

Netlogic na tržištu uvodi nove tehnologije, rešenja za sve Vaše poslovne potrebe kroz veliki  izbor usluga i servisa i njihove sve veće efikasnosti.

Naši klijenti

Partneri

Prepoznatljiv kvalitet NetLogic usluga se postiže u tesnoj saradnji sa našim partnerima, kroz partnerske kanale prodaje i podrške, kao svetski priznatim ICT rešenjima.

Zanima vas neka od naših usluga?

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.