Solutions

Moderna rešenja iz oblasti Digital Signage I WiFi

Digital Signage

U vremenu digitalnog oglašavanja kada svaka kompanija pronalazi načine kako da kroz nove i inovativne kanale digitalnog oglašavanja dođe do svojih korisnika naša kompanija ulaže u platforme i medije za oglašavanje koji će pomoći kompanijama da dođu do željenih korisnika.

Upravljanje kampanjama (vizualnim sadržajima – video reklamama i porukama) sa jednog mesta, brza promena kampanja, različite kampanje u različitim objektima, jednostavna komunikacija preko platforme, atraktivnost u oglašavanju, unutrašnje i spoljašnje oglašavanje samo su neke od prednosti naše Digital Signage platforme.

Jednom rečju Digital Signage je idealan marketinški alat za sve vrste javnih i komercijalnih prostora gde postoji potreba za komunikacijom sa tržištem.

Ključni benefiti:

  • Direktna interakcija sa korisnicima
  • Lakše pronalaženje informacija, kao i bolji uvid u to, koje informacije, proizvodi i usluge su najtraženije
  • Namenjeno za rad 24/7h
  • Mogućnost upravljanja aplikacijama na daljinu sa centralizovane lokacije
  • Dizajn prilagodljiv komunikaciji
  • Automatizacija u oglašavanju

WiFi platforma

WIFI platforma je usluga namenjena svim privrednim subjektima koji žele da omoguće kvalitetan  Internet pristup posetiocima svojih objekata od interesa za plasman njihovih usluga, ujedno ostvarujući i dodatni kanal komunikacije sa svojim potrošačima.

WiFi rešenje podrazumeva pokrivanje vašeg prostora adekvatnim bežičnim internetom. Prilikom prijavljivanja korisnika na platformu nakon autentifikacije plasiramo komercijalne poruke vašeg brenda ili brenda koji želi da se oglašava u vašem objektu.

To je jedinstven hot-spot sistem koji spaja besplatan i funkcionalan WiFi Internet i moć društvenih mreža, gde na vrlo lak način omogućava da se besplatan WiFi pretvori u moćnu reklamu na svim društvenim medijima.

Ova stranica pruža brojne mogućnosti za prikaz reklame brenda, kao i brojne mogućnosti za promociju proizvoda i usluga kompanije.

Zanima vas neka od naših usluga?

Ukoliko ste zainteresovani za neku od naših usluga ili su vam potrebne dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.